Jäsenkampanjan tilannekatsaus

Jäsenhankintakampanja 2020-2021

Jäsenhankintakampanja 14.2.2020 - 31.12.2021

Eläkkeensaajien Keskusliitto EKL ry on Suomen toiseksi suurin eläkeläisjärjestö noin 75400 jäsenellä. EKL on tutkitusti tunnetuin eläkeläisjärjestö 55–84 vuotiaiden joukossa. EKL on myös eläkkeensaajien vahva edunvalvoja ja monenlaisen viriketoiminnan mahdollistaja. Mitä suurempi on EKL:n jäsenmäärä, sitä paremmin sen ääni kuuluu.

Vahvistaakseen jäsenmäärän positiivista kehitystä on EKL päättänyt järjestää ajalla 14.2.2020–31.12.2021 jäsenhankintakampanjan.

Kampanjan teema

Kampanjan teemana on ”Eläköön elämä” ja sen keskeisenä toiminta-ajatuksena on, että jäsenet tuovat tuttaviaan ja ystäviään mukaan yhdistyksen toimintaan. Tuo siis kaverisi mukaan!

Kampanjan tavoitteet

Sekä EKL, piiri ja Kves ovat asettaneet kampanjalle omat tavoitteet. EKL:n Kuopion piiri on asettanut kampanjalle tavoitteeksi 400 uutta jäsentä ja KVES:n on ottanutt siitä omaksi tavoitteekseen 150 uutta jäsentä.

Jäsenhankintakisa; osallistu ja voita!

Kampanjan vauhdittamiseksi ovat EKL, piiri sekä KVES päättäneet palkita parhaat jäsenhankkijat kampanjan aikana.

EKL arpoo kaikkien ilmoitettujen jäsenhankkijoiden kesken 500 €:n matkalahjakortin ja jokaisen piirin neljä parasta jäsenhankkijaa palkitaan Rajaniemen 3 vrk:n lomalla.

Piiri taas arpoo kaikkien kampanjaan ilmoitettujen jäsenhankkijoiden kesken kaksi 50 €:n S-ryhmän lahjakorttia ja piirin paras palkitaan 100 €:n S-ryhmän lahjakortilla.

KVES palkitsee myös parhaat jäsenhankkijat. Kolme eniten uusia jäseniä hankkinutta muistetaan siten, että KVES:n paras saa teatterilipun KVES:n teatterimatkalle 2021 ja toinen ja kolmas palkitaan 50 €:n lahjakortein.

Myös uusia liittyneitä muistetaan

Myös kampanjan aikana liittyneet uudet jäsenet osallistuvat hyvien palkintojen arvontaan. EKL arpoo kaikkien liittyneiden kesken 500 €:n matkalahjakortin sekä viisi Rajaniemen kolmen vuorokauden täysihoitolomaa. KVES arpoo kaikkien yhdistykseen liittyneiden kesken yhden 50 €:n lahjakortin sekä viisi tiistaitanssien tanssilippua.

Kampanjan tukimateriaalit

EKL on tehnyt kampanjan tueksi kaksi esitettä: ”monipuolista toimintaa ja edunvalvontaa” esite sekä ”eläköön elämä ”jäsenhankkijan esite (esitteiden kuvat vasemmalla). Näitä molempia on saatavana yhdistyksen toimistolta päivystysaikoina sekä jäsentapaamisissa.

Jäsenasioiden hoitaja seuraa tuloksia

Hankittuasi uuden/uusia jäseniä, merkitse omat tietosi jäsenhankkijan lomakkeelle jäsenhankkijaksi lomakkeen ao. kohtaan, toimita lomake toimistolle ja siten olet mukana jäsenhankintakisassa. KVES:n kotisivuilla on myös jäseneksi liittymislomake ja lomakkeelle on lisätty kohta ”KVES:n jäsenyyttä suositteli

Lisätietoja kampanjasta saat tarvittaessa puheenjohtajalta p. 044 745 5454.