Tekstinikkarit


Tekstinikkarit jatkaa toimintaansa torstaina 20.1.2022, klo 15-17 Suokadun palvelukeskuksen tiloissa.


Suokadun toimintakeskus Ryhmähuone

parittoman viikon torstai klo  15:00 -17:00

Ohjaaja: Aarne Kauppinen   050 306 0834
Varaohjaaja: Ritva Hytönen   040 717 1991

KVESin kynäniekat aloittivat syksyllä 2011 uuden kirjoittajapiirin, jolle nimeksi tuli Tekstinikkarit. Tervetuloa joukkoon kaikki tarinantekijät ja siitä kiinnostuneet!

Nikkarit kirjoittavat juttuja kaikesta mahdollisesta. Tapaamisissa niitä luetaan ja niistä keskustellaan. Kirjoittajilla on yhdessä hauskaa. Samalla harjaannutaan kirjoittamisessa.

Omat kirjoitelmansa tekstinikkari voi lähettää sähköpostilla etukäteen kerhon vetäjälle katsottavaksi, ettei kenenkään tarvitse arastella osaamattomuuttaan. Jo ensimmäinen talvikausi kehitti porukan taitoja. Se yhdessä todettiin.

Vaikka aihe on yleensä vapaa, usein aiheita mietitään yhdessä. Jos et ehdi tai jaksa kirjoittaa, voit tulla mukaan kuuntelemaan tai saamaan virikkeitä. Pääsykoetta ei todellakaan ole.

- On meillä hyvä porukka, Aarne-Aku monesti kehaisee kannustavaa yhteishenkeä, sitä samaa, joka KVESin toiminnassa yleensä vallitsee.

Nikkarien jutut saavat olla faktaa tai fiktiota, totta tai tarua, hauskaa tai vakavaa, mitä sielusta pulppuaa. Jo ensimmäisenä talvena osallistujissa oli sekä miehiä että naisia.