Tuetut lomat 2022

Huom!! (päivitetty 11.1.2022)

Tuetun loman (Hotelli Kajaani, 14.-19.2.2022) ajankohta on siirretty koronan vuoksi. Uusi ajankohta on 25. - 30.4.2022.

Hyvinvointilomat lähettää lomalle hyväksytyille uuden kutsun ja uuden laskun. Mikäli joku on ehtinyt maksaaa loman, niin maksu on kunnossa. Koska lomalle hyväksytyistä ei tule KVES ry:lle tietoa, tulee jokaisen, joka haluaisi yhteiskuljetuksen, ottaa itse yhteyttä Riitta-Leena Rissaseen, puh. 0407096186. Jotta yhteiskuljetus kannattaa varata, tulisi lähes kaikkien lomalle hyväksyttyjen (30) osallistua siihen. Kajaaniin on myös junayhteys.

4.11.2021  (päivitetty)

RYHMÄLOMA (tuettu loma)

Hyvinvointilomat ry järjestää yhteistyössä Kuopion Varhaiseläkkeensaajat KVES ry:n kanssa ryhmäloman, jota sosiaali- ja terveysministeriö tukee veikkausvoittovaroista.

Loman ajankohta: 14.-19.2.2022.

Lomateema: Hyvänmielen loma

Lomakohde ja sen kotisivujen osoite: Hotelli Kajaani, https://www.hotellikajaani.fi

Henkilömäärä: 35 hlöä

Loman hakuaika: 8.11.-17.12. 2021

Lomalle haetaan joko sähköisellä hakulomakkeella tai KVES:n toimistosta,  Sairaalakatu 15, päivystyspäivinä (ke klo 10-13) saatavalla paperisella lomakkeella.

Myös paperilomakkeella hakeva toimittaa itse hakemuksensa Hyvinvointilomille.

Linkki ryhmäloman sähköiseen hakuun:https://lotu.lomajarjestot.fi/calendar/HYVINVOINT/welcome

Lomaa voi hakea alkamisajankohdan (14.2.2021), lomakohteen (Hotelli Kajaani) tai yhdistyksen nimellä (Kuopion Varhaiseläkkeensaajat KVES ry).

Täysihoitoloma on:

+ viisi täysihoitovuorokautta

+ aamiainen, lounas ja päivällinen

+ majoitus jaetuissa kahden hengen huoneissa

+ yhteistä ohjattua ohjelmaa 2 kertaa/ pv paitsi tulo- ja lähtöpäivinä

Viikon ohjelma on monipuolinen sisältäen luentoja, erilaista sisä- ja ulkoliikuntaa, kehonhuollon harjoituksia, yhteisiä illanviettoja jne.

Loman omavastuuosuus on 20 €/vrk/hlö eli yhteensä 100 €/hlö.

Loman myöntämiseen vaikuttavat pienituloisuus ja muut taloudelliset seikat sekä sosiaaliset ja terveydelliset perusteet (mm.perhetilanne, omaisen hoitaminen,

yksinäisyys, vammat sekä psyykkiset  ja fyysiset sairaudet). Lomalle voi hakea yksin, puolison tai ystävän kanssa. (Yhdistyksen jäsenyyttä ei voida velvoittaa).

Hyvinvointilomat ry lähettää lomalle hyväksytyille kutsun ja laskun viimeistään kolme viikkoa ennen lomaa. Tarvittaessa voidaan järjestää maksullinen yhteiskuljetus, mutta lomakohde sijaitsee n. kilometrin päässä rautatieasemalta, joten matkustaminen junalla on myös mahdollista. KVES:lle ei tule tietoa hyväksytyistä, joten mahdollisesta kyytitarpeesta jokaisen tulee itse ilmoittaa KVES:n yhdyshenkilölle.

Lisätietoja antaa KVES:n yhdyshenkilö Riitta-Leena Rissanen, puh. 040 7096186.           S-posti: rlrissanen@gmail.com