Tietoa jäsenyydestä

Jäsenedut: Eläkkeensaaja-lehden 6 numeroa vuodessa ja  sekä lomakoti Rajaniemen palvelut edulliseen jäsenhintaan. Lisäksi jäsenemme saavat etuja yhteistyökumppaneiltamme.

Jäsenmaksumme vuonna 2022 on 23€ ja sen maksamalla pääset osallistumaan monipuoliseen toimintaamme ja nauttimaan yllä mainituista jäseneduistamme.

Ylintä päätösvaltaa yhdistyksessä käyttää yhdistyksen kokous. Kokouksia on kaksi; kevätkokous maaliskuussa ja syyskokous marraskuussa.

Yhdistyksen operatiivisen toimintaa pyörittää vuodeksi kerrallaan valittava hallitus. Hallituksen muodostavat puheenjohtaja, kahdeksan varsinaista jäsentä sekä neljä varajäsentä.

Toimihenkilöitämme ovat sihteeri, taloudenhoitaja, jäsenasioiden hoitaja, tiedottaja, opintosihteeri, tanssivastaava, isäntä/emäntä ja yhdistyksen matkoista vastaava matkatiimi.

Edustus: meillä on edustus EKL:n liiton hallituksessa, Kuopion eläkeläisjärjestöjen yhteistyötoimikunnassa, EKL:n Kuopion piirin hallituksessa ja piirikokouksissa, vanhusneuvostossa varaedustaja.

Järjestämme jäsentapaamisia Alavan toimintakeskuksella kerran kuussa jostakin ajankohtaisesta aiheesta.

Tiistaitanssit pyörivät viikoittain Raittiustalolla syyskuusta toukokuuhun. Toiminnan mahdollistavat vapaaehtoiset järjestyksenvalvonnassa, lipunmyynnissä, naulakossa ja kahviossa.

Yhdistyksessämme toimii noin 36 harrastekerhoa, joita organisoi opintosihteeri.

Yhdistyksellä on oma kuoro Aarneen laulu. Meillä on myös oma orkesteri Musikantit. Aarneen laulu ja Musikantit esiintyvät yhdistyksen jäsentapaamisissa ja muissa eläkeläistilaisuuksissa.

Toimistomme sijaitsee osoitteesssa Sairaalakatu 15. 

Toimisto auki: keskiviikkoisin klo 10-13 syyskuu- toukokuu.

Yhdistyksen sähköposti: kveskuopio(at)gmail.com

Yhdistyksen kotisivut: kuopio-kves.elakkeensaajat.fi
Tiedotamme toiminnastamme:
Jäsenkirjeillä tammi- ja syyskuussa, kotisivuilla, facebookisssa, toimistolla, jäsentapaamisisssa sekä Savon Sanomien eläkeläisjärjestöt palstalla tarvittaessa sunnuntaisin.