Vapaaehtoistyö

Kuopion varhaiseläkkeensaajat KVES Ry:n toiminta perustuu jäsenten tekemään vapaaehtoistyöhön. Tarvitsemme jatkuvasti uusia vapaaehtoisia mm. kerhojen vertaisohjaajiksi, tanssitoiminnan eri tehtäviin sekä toimihenkilöiksi. Vuosittain marraskuussa valittava yhdistyksen hallitus myös tarvitsee uusia raikkaita ajatuksia yhdistyksen toiminnan kehittämiseen.

Tällä palstalla julkaistaan tietoa vapaana olevista tehtävistä. Voit myös ilmoittautua ennakkoon ikäänkuin resurssipankkiin, sillä tarpeita tulee nopeastikin.

Ilmoittautuminen käy kätevästi viereisestä linkistä aukeavalla lomakkeella. Sillä voit myös pyytää lisätietoja avoinna olevista tehtävistä.

Tule rohkeasti toimintaan mukaan ja haasta itsesi!

1. Kerhotoiminta

Haetaan uusia kerhonohjaajia

Haemme  kerhoille haetaan uusia vertais- kerhonohjaajia.  Tarkemmat tiedot lakkautusuhan alla (ei ole ohjaajaajia) olevista kerhoista  Kerhot sivulla. Jos olet kiinnostunut kerho-ohjaajan  tai varaohjaajan tehtävästä, ota yhteyttä Raija Eroseen.

2. Tiistaitanssit Raittiustalolla

Tiistaitansseihin tarvitaan jatkuvasti vapaaehtoisia eri tehtäviin. Tehtäviä mm. lipunmyynnissä , naulakossa ja kahviossa. Jos vapaaehtoistyö mukavassa porukassa vähänkin tuntuu kiinnostavan niin ota yhteyttä Kauko Hakkaraiseen.

3. Kotisivujen hoitaja ja tiedottaja

Kotisivut ovat tärkeä tiedostuskanava jäsenille ja muillekin. Niiden ylläpitäksi haetaan henkilöä, joka on kiinnostunut julkaisutoiminnasta ja hallitsee tiekonetta riittävästi. Kotisivujen hoitaja voi toimia myös yhdistyksen tiedottajana, jos halukkuuta on. Ota yhteyttä puheenjohtaja Mauri Liimataiseen.

4. Opintosihteeri

Kvesin kerhotoiminta on laajaa ja kerhoja on tällä hetkellä 35 kpl. Opintosihteeri työskentelee hallituksen apuna kerhotoiminnan toteuttamisessa. Tehtävä on sopiva henkilölle, joka haluaa aktiivista ja ihmisläheistä tekemistä eläkepäiviinsä. Tehtävään opastetaan, joten ei ole syytä arkailla ryhtyä hoitamaan sitä. Tärkeintä on iloinen mieli ja halu tehdä hyödyllistä vapaaehtoistyötä ihmisten hyväksi.

 Ota yhteyttä puheenjohtaja Mauri Liimataiseen p. 0447455454 

 sp. mauri.yhdistys(at)gmail.com


Hyvä tapa viettää vapaa-aikaa

Erkki Vauronen on toiminut yhdistyksemmevapaaehtoistyössä 24 vuotta eri tehtävissä.  Viimevuoden lopussa Erkki jäi ansaitulle ”vapaalle” vapaaehtoistyöstä.  Hän on aloittanut lentopallokerhon ”apuohjaajana” Länsi-Puijon koululla v.1998, siis 24 vuotta sitten. Myöhemmin hän siirtyi kerhonsa kanssa Puijon  seurakunnan liikuntasaliin, josta ”Amiskalle” v. 2000, jossa hänen kerhonsa toimi pandemian alkuun saakka. 

Tanssityöryhmässä Erkki on aloittanut ”narikkamiehenä” v. 1996  ja      1. tanssityöryhmän vastaavana v. 2006.  Hallituksen jäsenenä Erkki toimi vuosina 2012-2016.  Tanssityöryhmässä Erkin aikaan tanssikertoja n. 290, työtunteja reilut 1700, laskettuna täysiksi työpäiviksi n. 200 työpäivää. Mahtava suoritus. Kysyin Erkiltä, mitä on jäänyt mieleesi 24-vuoden työstä, hän sanoi:” hyvä tapa viettää vapaa-aikaa!"  Siinäpä meille kaikille ajattelemista.  Parhaimmat kiitoksemme Erkille arvokkaasta työstä jota hän on tehnyt jäsentemme ja yhdistykseme hyväksi.

Raija Mönkkönen

Mauri Liimatainen ojentamassa kukkia pitkään vapaaehtoistyötä tehneelle Erkki Vauroselle. Vasemmalla Erkkiä haastatellut Raija Mönkkönen ja oikealla lahjapaketin kanssa Kauko Hakkarainen.