Vapaaehtoistyö

Kuopion varhaiseläkkeensaajat KVES ry:n toiminta perustuu jäsenten tekemään arvokkaaseen, pyyteettömään ja monenlaista osaamista edellyttävään vapaaehtoiseen työhön. Ilman tätä panosta yhdistys ei voisi toimia. Tarvitsemme jatkuvasti uusia yhteistyöhön halukkaita vapaaehtoisia mm. kerhojen vertaisohjaajiksi, tanssitoiminnan eri tehtäviin sekä toimihenkilöiksi. Vuosittain marraskuussa valitaan yhdistyksen puheenjohtaja ja hallitus seuraavaa kalenterivuotta varten; siihenkin tarvitaan aika-ajoin uusia toimijoita.

Miksi ryhtyisit vapaaehtoiseksi, aktiiviseksi toimijaksi?

Vapaaehtoistoiminta edistää ja ylläpitää siihen osallistuvan hyvinvointia, osallisuutta ja merkityksellisyyden tunnetta. Vapaaehtoistoiminnassa merkityksellisyyttä tuovat monet asiat: kiinnostavat sisällöt, oppiminen, mukavat ihmiset, elämykset ja toiminnalla aikaan saatu tulos ja muutos. Vapaaehtoistoiminnassa tutustuu erilaisiin ihmisiin ja saa uusia ystäviä. Eläköityneille on myös palkitsevaa hyödyntää elämän varrella kertynyttä osaamistaan. 

Tällä palstalla julkaistaan tietoa vapaana olevista tehtävistä. Voit myös ilmoittautua ennakkoon ikäänkuin resurssipankkiin, sillä tarpeita tulee nopeastikin.

Ilmoittautua voit hallituksen jäsenille, vastuuhenkilöille tai "Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi" - lomakkeella. Sillä voit myös pyytää lisätietoja avoinna olevista tehtävistä.

Tule rohkeasti toimintaan mukaan ja haasta itsesi!

AVOINNA OLEVIA TEHTÄVIÄ

Liikuntavastaava

- innostaa ja kannustaa yhdistyksen jäseniä liikkumaan ja huolehtimaan kunnostaan

- koordinoi yhdistyksen liikuntatoimintaa

- järjestää liikuntatapahtumia ja kilpailuja

- avustaa yhdistyksen liikuntakerhojen vetäjiä

- kerää ja ilmoittaa vuosittaisen EKL:n liikunnan haastekampanjan tulokset piirille

Tiistaitanssien henkilöstöä

Tiistaitansseihin tarvitaan jatkuvasti vapaaehtoisia eri tehtäviin. Tehtäviä mm. lipunmyynnissä , naulakossa ja kahviossa. Erityistarve on järjestyksenvalvojista, joille yhdistys tarjoaa koulutuksen. Jos vapaaehtoistyö mukavassa porukassa vähänkin tuntuu kiinnostavan, niin ota yhteyttä Kauko Hakkaraiseen, sähköposti  kauko.hakkarainen.kh@gmail.com

Sihteerin sijainen

- toimii yhteistyössä puheenjohtajan kanssa kokousten valmisteluissa

- hoitaa yhdistyksen kirjallisia tehtäviä, kuten kokouksien asiakirjat, toimintasuunnitelma ja - kertomus ym. asiakirjat

- toimittaa ulkopuolisille tarvittavat tiedot yhdistyksestä

Markkinointivastaava