Yhdistys

Yhdistyksen toimisto Sairaalakatu 15, Teatteria vastapäätä.

MIKÄ IHMEEN KVES ?

Kuopion Varhaiseläkkeensaajat KVES ry on vuonna 1992 perustettu eläkeläisyhdistys. Sen perustivat silloisen varhaiseläkejärjestelmän aikoihin joukko Kuopiossa ja sen ympäristössä asuvia alle kuusikymppisiä eläkeläisiä. 

Keskusjärjestömme Eläkkeensaajien Keskusliitto ry (EKL) on perustettu 1962.
Se on suomen toiseksi suurin ja tutkitusti tunnetuin eläkeläisjärjestö 55-84 vuotiaiden keskuudessa. EKL:ssä yhdistyksiä on noin 320 ja yli 75400 jäsentä.  Kuulumme myös EKL:n Kuopion piiriin, jossa on 17 jäsenyhdistystä. Jäsenmäärältä olemme EKL:n suurin jäsenyhdistys. Jäsenmäärämme  syyskuun 2021 alussa oli 1028 hlöä.

Toimimme jäsentemme edunvalvojana sosiaalisen ja taloudellisen oikeudenmukaisuuden saavuttamiseksi, tarjoamme jäsenillemme mahdollisuuden sosiaaliseen kanssakäymiseen, järjestämme erilaista virkistystoimintaa, jolla edistämme jäsentemme fyysistä ja henkistä toimintakykyä sekä teemme toimintaamme tunnetuksi eläkkeelle siirtyvien ja jo eläkkeellä olevien keskuudessa.

Arvomme ovat: Oikeudenmukaisuus, Luotettavuus, Avoimuus, Edistyksellisyys sekä Yhteisöllisyys. Kaikessa toiminnassamme pyrimme toimimaan arvojemme mukaisesti.

Ota yhteyttä