Kilpailut

Yhdistyksemme jäsenille on tarjolla kilpailuja eripuolilla Suomea. Kilpailuja järjestävät Eläkkeensaajien Keskusliitto EKL ja EKL:n Kuopion Piiri, linkit ohessa.

Boccia Pielavedellä 16.3.2024

KVESn boccian pelaajat edustivat viiden joukkueen voimalla menetykseksellä  16.3. Pielaveden urheiluhallilla Pielaveden Eläkkeensaajien järjestamissä boccian parikilpailuissa.  Kilpailuun osallistui yhteensä 16 joukkuetta. Alkukilpailu pelattiin kahdessa lohkossa, joista kaksi parasta pääsi finaaliin. Finaalissa oli kolme KVESn joukkuetta. KVES 1 voitti, Keiteleen ES oli toinen, KVES 2 oli kolmas ja KVES 4 oli neljäs.

Teksti Aarno Räisänen

Keiteleen sisä-boccia joukkuemestaruus 6.3.2024

Keiteleellä kilpailtiin 6.3.2024 sisä-Boccian joukkuemestaruuksista 16 joukkueen voimin. Yleisessä sarjassa osallistujia oli 11 joukkuetta ja naisten sarjassa 5 joukkuetta. Kisatapahtuma oli erittäin onnistunut ja Keiteleen Eläkkeensaajat olivat loihtineet hienot edelltykset jännittävälle Boccia-turnaukselle.

Odotetusti kilpailu voitosta oli molemmissa sarjoissa äärimmäisen tiukkaa ja jännitys voitosta säilyi ihan loppuun saakka. Ratkaisut nähtiin vasta viimeisen kierroksen aikana.

Yleisensarjan voittajaksi kipusi KVES:n 1-joukkue 8 pisteellä. Tiukan vastuksen heille tarjosi Keiteleen joukkue, joka saalisti myös 8 pistettä. KVES:n joukkueella oli kuitenkin parempi +- pistemäärä, joka ratkaisi heille voiton.

Naisten kilpailussa voiton ratkaisu meni viimeisen kierroksen viimeisille heitoille. KVES:n joukkue korjasi voiton 13 pistellä. Kuopion Eläkkeensaajien 1-joukkue taisteli raivokkaasti voitosta mutta jäi lopulta hopealle 12 pisteellä.

Kiitokset kaikille osallistujille ja Keiteleen Eläkkeensaajille hyvästä turnauksesta.